sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Viikkokatsaus I

Norssiope.fi -hanke on käynnistynyt suunnitelmien mukaan. Osaamiskartoitustyökalu on käytössä, ja ainakin Hgin yliopiston Viikin normaalikoulun ja Tampereen normaalikoulun opettajat ovat lähteneet kyselyä täyttämään. Muutkin tullevat perässä.

Viikissä on koulutukset jo alkaneet jo aiemmin koettujen tarpeiden täyttämiseksi: Moodle-koulutus. Tähän olemme saamassa myös syventävää oppia, yksi opettaja kouluttaa itseään Moodle-taitajaksi tenttien tekemiseksi ja toteuttamiseksi Moodlen avulla.

Viikin alkuopetuksen opettajat ottivat "varaslähdön" ja näin blogien käyttö alkuopetuksessa on saamassa uusia kokemuksia. Innostus on tuottanut parikin Koulu 3.0- ja Koulu 3.1-hankkeiden mukaisia yhteisöllistä mediaa hyödyntäviä projekteja. Ja kurssi on vasta puolivälissä - etätehtävä työn alla.

Hankkeemme uusi ulottuvuus on hankkeen oma NorssiOpe -moodle - joka mahdollistaa normaalikoulujen opettajille verkkokurssien ja monimuotokurssien toteuttamisen helpotetulla käyttäjätunnushallinnoinnilla. Eli moodle-koulutus saa varmasti uusia tuulia purjeisiinsa. Kurssialustasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä koordinaattoriinne tai suoraan blogin pitäjälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti